Перейти до вмісту

Розвязання завдань з програмування


Повідомлень в темі: 191

#101 Lactarius

    Генеральний писар

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 976 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Львів

Відправлено 08.06.2008 – 14:06

#include "Index.h"
#include <iostream>

using namespace std;

int main() {
int arr[10] = { 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 };
Vect a(arr, 10);
a.Print; //Виклик методу Print повинен бути таким  a.Print();
cout << a[5] << endl;
cout << a[12] << endl;
return 0;
}

Прошу дивитися на повідомлення компілятора перед тим як додавати сюди код з помилками.
  • 0

#102 Шпунтік

    Ледар

  • Користувачі
  • PipPip
  • 10 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Чернівці

Відправлено 08.06.2008 – 18:35

Тупенький я . Дякую друже !!!
  • 0

#103 RapidFire

    Чайник

  • Користувачі
  • Pip
  • 4 повідомлень

Відправлено 07.10.2008 – 00:00

Всім привіт! Допоможіть, будь-ласка... Дуже треба одну з перелічених нижче програм.
Предмет: Комп'ютерна графіка.
Тема: синтез динамічних двовимірних зображень.

Варіант 1. Задано трикутник. Реалізувати поворот трикутника відносно однієї з вершин та пропорційне збільшення трикутників в К раз.

Варіант 2. Задано паралелограм. Реалізувати рух паралелограма навколо кожної вершини по колу.

Варіант 3. Задано трикутник. Реалізувати рух трикутника по траекторії У=Х з одночасним масштабуванням та дзеркальним відображенням відносно цієї прямої.

Варіант 4. Задано паралелограм. Реалізувати візуалізацію динамічного процесу деформації паралелограма: поперечно (хн=хс+ахус), повздовжно (ун=ус+вухс).

Варіант 5. Задано паралелограм. Реалізувати рух паралелограма на основі його дзеркального відображення відносно довільної прямої у=ах+b, коефіцієнти якої вводяться користувачем.

Варіант 6. Задано трикутник. Реалізувати візуалізацію динамічного процесу деформації трикутника по двох координатах одночасно.

Варіант 7. Задано квадрат. Реалізувати рух фігури на основі комбінації трьох основних перетворень об’єктів, параметри перетворення задаються користувачем.

Варіант 8. Задано трикутник. Реалізувати його рух на основі дзеркального відображення відносно довільної прямої ax+by+c=0, коефіцієнти якої вводяться користувачем.

Можливо в когось є щось подібне написане, буду дуже вдячний.

P.S. мова програмування довільна.
  • 0

#104 Miguel

    ХРАНИТЕЛЬ

  • Модератори
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3807 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Україна

Відправлено 07.10.2008 – 15:58

Хто знає ТурбоПаскаль? Треба контрольну... З мене пиво...
  • 0

#105 Pit

    Генеральний писар

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 723 повідомлень
  • Стать:Чоловік

Відправлено 07.10.2008 – 21:13

Перегляд дописуMiguel (7.10.2008 16:58) писав:

Хто знає ТурбоПаскаль? Треба контрольну... З мене пиво...
Так викладай завдання сюди, будем колективно думати ;) <_< :unsure: ;)
  • 0

#106 RapidFire

    Чайник

  • Користувачі
  • Pip
  • 4 повідомлень

Відправлено 07.10.2008 – 22:51

to Pit: подумайте будь-ласка колективно і над моїм! <_< P.S. можливо в когось є щось хоч подібне. БУДУ ДУЖЕ ВДЯЧНИЙ!
  • 0

#107 ---

    Писар

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 429 повідомлень
  • Стать:Чоловік

Відправлено 08.10.2008 – 16:41

і де ті завдання?
  • 0

#108 Pit

    Генеральний писар

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 723 повідомлень
  • Стать:Чоловік

Відправлено 08.10.2008 – 18:20

Перегляд дописуRapidFire (7.10.2008 23:51) писав:

to Pit: подумайте будь-ласка колективно і над моїм! <_< P.S. можливо в когось є щось хоч подібне. БУДУ ДУЖЕ ВДЯЧНИЙ!
З графою тре багато сидіти...а робити таке безкоштовно-це далеко не в моїх інтересах. тож вибачай :unsure:
  • 0

#109 RapidFire

    Чайник

  • Користувачі
  • Pip
  • 4 повідомлень

Відправлено 08.10.2008 – 18:44

Перегляд дописуPit (8.10.2008 19:20) писав:

З графою тре багато сидіти...а робити таке безкоштовно-це далеко не в моїх інтересах. тож вибачай <_<

А скільки б таке коштувало? І за скільки часу це можна зробити?
  • 0

#110 Lactarius

    Генеральний писар

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 976 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Львів

Відправлено 08.10.2008 – 19:49

Надалі продовжуйте в ПП
  • 0

#111 Dimetrius

    Абориген

  • Користувачі
  • PipPipPipPip
  • 75 повідомлень
  • Стать:Чоловік

Відправлено 16.10.2008 – 23:22

Перегляд дописуRapidFire (7.10.2008 01:00) писав:

Всім привіт! Допоможіть, будь-ласка... Дуже треба одну з перелічених нижче програм.
Предмет: Комп'ютерна графіка.
Тема: синтез динамічних двовимірних зображень.

Варіант 1. Задано трикутник. Реалізувати поворот трикутника відносно однієї з вершин та пропорційне збільшення трикутників в К раз.

Варіант 2. Задано паралелограм. Реалізувати рух паралелограма навколо кожної вершини по колу.

Варіант 3. Задано трикутник. Реалізувати рух трикутника по траекторії У=Х з одночасним масштабуванням та дзеркальним відображенням відносно цієї прямої.

Варіант 4. Задано паралелограм. Реалізувати візуалізацію динамічного процесу деформації паралелограма: поперечно (хн=хс+ахус), повздовжно (ун=ус+вухс).

Варіант 5. Задано паралелограм. Реалізувати рух паралелограма на основі його дзеркального відображення відносно довільної прямої у=ах+b, коефіцієнти якої вводяться користувачем.

Варіант 6. Задано трикутник. Реалізувати візуалізацію динамічного процесу деформації трикутника по двох координатах одночасно.

Варіант 7. Задано квадрат. Реалізувати рух фігури на основі комбінації трьох основних перетворень об’єктів, параметри перетворення задаються користувачем.

Варіант 8. Задано трикутник. Реалізувати його рух на основі дзеркального відображення відносно довільної прямої ax+by+c=0, коефіцієнти якої вводяться користувачем.

Можливо в когось є щось подібне написане, буду дуже вдячний.

P.S. мова програмування довільна.

В кожному завданні пише задано, задано, задано... Де задано? Користувач задає координати? Систему координат зображати треба? Чи яким саме чином задано ці фігури?

Повідомлення відредагував Dimetrius: 16.10.2008 – 23:38

  • 0

#112 Dimetrius

    Абориген

  • Користувачі
  • PipPipPipPip
  • 75 повідомлень
  • Стать:Чоловік

Відправлено 17.10.2008 – 00:23

Перегляд дописуRapidFire (8.10.2008 19:44) писав:

А скільки б таке коштувало? І за скільки часу це можна зробити?

Та часу в принципі не дуже і багато... Якщо писати на С або Паскалю без всяких там пантів з формами як в Visual C++ або java... таку простеньку програмку для консолі з більш менш замученою пародією на діалог юзера з кампом... Там тіпо "введіть координати трикутника"... то за одну нічку ато й менше спокійно можна зробити...
От наприклад цю фігню я зробив годинки за 4-5.

Прикріплені файли


  • 0

#113 Dimetrius

    Абориген

  • Користувачі
  • PipPipPipPip
  • 75 повідомлень
  • Стать:Чоловік

Відправлено 17.10.2008 – 11:46

Програмка має бути такого характеру?

#include <graphics.h>
#include <stdio.h>
#include <stdlib.h>
/*=========================================================*/
void koordunatniosi (void){
	line (320, 10, 320, 470);   /*vis' y*/
	line (10, 240, 630, 240);   /*vis' x*/

	line (320, 10, 317, 23);
	line (320, 10, 323, 23);	/*strilochku na osjax*/
	line (630, 240, 617, 237);
	line (630, 240, 617, 243);

	line (330, 237, 330, 243); /*odunuchnuj vidrizok po x (10 pikseliv*/
	line (317, 230, 323, 230); /*odunuchnuj vidrizok po y (10 pixeliv)*/

	outtextxy (325, 10, "y");
	outtextxy (617, 245, "x");
}
/*=========================================================*/
int peretv_X (int x){
	return (x*10+320);}
/*=========================================================*/
int peretv_Y (int y){
	return 240-y*10;}
/*=========================================================*/
void pobydova (int x, int y){
	putpixel (peretv_X(x), peretv_Y(y), 10);
	outtextxy (peretv_X(x)+10, peretv_Y(y)-10, "A");
	}
/*=========================================================*/
void main ()
{
	int gdriver=DETECT, gmode, i;
	int x=100, y=100;
	initgraph (&gdriver, &gmode, "");

	printf("Enter the coordinates of pixel:\nx=");
	scanf("%i",&x);
	printf("y=");
	scanf("%i",&y);

	cleardevice();
	koordunatniosi();
	pobydova(x,y);
	if (peretv_X(x)>639||peretv_Y(y)>479||peretv_Y(y)<0) outtextxy(100, 100, "LoL");
	getch();
	closegraph();
}

Вона фоктично нічого не робить, просто в системі координат малює точку А.

Повідомлення відредагував Dimetrius: 17.10.2008 – 11:47

  • 0

#114 Єжік_UA

    Генеральний писар

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 749 повідомлень

Відправлено 17.10.2008 – 16:52

Люди, будь-ласка, дуже прошу, допоможіть написати програму для даного прикладу на мові С++

Зображення

Повідомлення відредагував MAXIM_UA: 17.10.2008 – 17:03

  • 0

#115 Dimetrius

    Абориген

  • Користувачі
  • PipPipPipPip
  • 75 повідомлень
  • Стать:Чоловік

Відправлено 17.10.2008 – 17:15

Перегляд дописуMAXIM_UA (17.10.2008 17:52) писав:

Люди, будь-ласка, дуже прошу, допоможіть написати програму для даного прикладу на мові С++

Зображення

Просю:

#include <iostream>
#include <math.h>
#include <conio.h>
using namespace std;
void main(){
	int c, m, f;
	cout << "Enter c & m:\nc=";
	cin >> c;
	cout << "m=";
	cin >> m;

	if (m>=0&&m<=9) f=m; else f=((m+c)%10)*(m-1-(m+c)%10)+m;
	cout << "f(m)=" << f;
	getch();
}

Прикріплені файли

  • Прикріплений файл  zada4a.zip      5 Кількість завантажень:

  • 0

#116 Dema V

    404

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1365 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Львів

Відправлено 21.10.2008 – 23:06

Визначити кількість додатніх елементів кожного стовбця матриці А(4,5) і запам'ятати їх у масиві В

в паскалі
  • 0

#117 FT232BM

    私は人々嫌い

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3435 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Київ-&gt;НТУУ &quot;КПІ&quot;

Відправлено 22.10.2008 – 06:10

Нашо вам той паскаль здався? Де класика жанру C, asm, JS, PHP!!?
Дорогі дописувачі! Ніхто за вас задачи типу знайти обернену матрицю чи намалювати якийсь фрактал робити не буде. Робота трудоємка. А от проконсультувати то запрост

Повідомлення відредагував FT232BM: 22.10.2008 – 06:11

  • 0

#118 Dema V

    404

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1365 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Львів

Відправлено 22.10.2008 – 16:07

FT232BM
саме завдяки твоїй консультації, я це і зробив
  • 0

#119 Dimetrius

    Абориген

  • Користувачі
  • PipPipPipPip
  • 75 повідомлень
  • Стать:Чоловік

Відправлено 24.10.2008 – 23:22

Питання по Джава...
Як в аплеті вивести текст? Якщо можна шматок коду з суто функцією виводу. Наперед вдячний.
  • 0

#120 Dimetrius

    Абориген

  • Користувачі
  • PipPipPipPip
  • 75 повідомлень
  • Стать:Чоловік

Відправлено 25.10.2008 – 01:20

Ще одне питання... Чи можливо в Джава визначити ширину символу в пікселях? Ну і якщо можливо то як?

Повідомлення відредагував Dimetrius: 25.10.2008 – 01:20

  • 0



Кількість користувачів, що читають цю тему: 1

0 користувачів, 1 гостей, 0 анонімних