Перейти до вмісту

Ломаніть мою прогу


Повідомлень в темі: 8

#1 Андре

    Постійний житель

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPip
  • 134 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Тернопіль

Відправлено 21.05.2008 – 23:59

  • 8
Тут я виклав просту програму написану під Framework2.
Вона завантажується тільки на моєму комп'ютері.
Тобто прив'язана тільки до нього.
(не до вінчестера, не до операційної системи, а до заліза)
Кажуть, що .NET код легко дисасемблерується.
Ломаніть мою програму і скажіть, що вона виводить.
Тобто, що вона робить, коли завантажується на моєму комп'ютері.

Прикріплені файли

  • Прикріплений файл  Test.zip   38.95К   18 Кількість завантажень:


#2 Андре

    Постійний житель

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPip
  • 134 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Тернопіль

Відправлено 23.05.2008 – 08:35

Або хоч скажіть, що її можна легко ломанути...
(скажу по секрету, прога прив'язана до ID процесора)
  • 0

#3 Evol

    Старійшина

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1846 повідомлень
  • Стать:Чоловік

Відправлено 23.05.2008 – 18:51

вперше дивився на NET. трохи геморою. декомпілятори рулять, залишається знайти необхідне місце при виконанні проги :)

Зображення
  • 0

#4 Андре

    Постійний житель

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPip
  • 134 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Тернопіль

Відправлено 24.05.2008 – 10:05

Перегляд дописуEvol (23.05.2008 19:51) писав:

вперше дивився на NET. трохи геморою. декомпілятори рулять, залишається знайти необхідне місце при виконанні проги :ggggg:[/img]
дякую.
в мене тоді виникло питання.... :ggggg:
як зробити прив'язку, щоб її було важче обійти?
чи всерівно справа буде зводитисть тільки до правильного вибору точки входу...
:cool1:

Повідомлення відредагував Андре: 24.05.2008 – 10:18

  • 0

#5 Evol

    Старійшина

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1846 повідомлень
  • Стать:Чоловік

Відправлено 24.05.2008 – 12:05

Перегляд дописуАндре (24.05.2008 11:05) писав:

дякую.
в мене тоді виникло питання.... :ggggg:
як зробити прив'язку, щоб її було важче обійти?
чи всерівно справа буде зводитисть тільки до правильного вибору точки входу...
:cool1:
вчора ше глянув: проги на net банально декомпілюють ildasm'мом, правлять необхідний код, потім назад збирають ilasm'мом :ggggg: хоча є всякі там обфускатори і т.п., але думаю якшо комусь стане треба її поламати він це зробить :8:
  • 0

#6 Сварус

    Старійшина

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3815 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Вінниця

Відправлено 24.05.2008 – 12:28

Перегляд дописуАндре (23.05.2008 09:35) писав:

(скажу по секрету, прога прив'язана до ID процесора)
А секрет то зовсім і не секретний:
User Strings
-------------------------------------------------------
70000001 : ( 8) L"p2.Image"
70000013 : ( 2) L"p2"
70000019 : ( 7) L"p.Image"
70000029 : ( 1) L"p"
7000002d : ( 5) L"Form1"
70000039 : (21) L"  !"
70000065 : (25) L"Test.Properties.Resources"
70000099 : ( 0) L""
7000009b : ( 1) L"C"
7000009f : (28) L"win32_logicaldisk.deviceid=""
700000d9 : ( 2) L":""
700000df : (18) L"VolumeSerialNumber"
70000105 : (33) L"Win32_NetworkAdapterConfiguration"
70000149 : ( 9) L"IPEnabled"
7000015d : (10) L"MacAddress"
70000173 : ( 1) L":"
70000177 : (15) L"Win32_Processor"
70000197 : (11) L"ProcessorId"

Гг, не встиг, вже про ildasm написано)
Звичайно якщо таку прогу прогнати обфускатором, її все-одно не важко буде зломати. Але якщо програма посерйозніше - геморою на кілька місяців буде :cool1:
  • 0

#7 Андре

    Постійний житель

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPip
  • 134 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Тернопіль

Відправлено 24.05.2008 – 16:07

Перегляд дописуСварус (24.05.2008 13:28) писав:

...Але якщо програма посерйозніше...
тобто сама програма посерйозніше(більше коду), чи її захист?

мож тоді краще на Borland C++ Bulder програми клепати?
там екзешник виходить куди більший. (правда, саме середовище розробки гірше)
  • 0

#8 Сварус

    Старійшина

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3815 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Вінниця

Відправлено 30.05.2008 – 15:06

Перегляд дописуАндре (24.05.2008 17:07) писав:

тобто сама програма посерйозніше(більше коду), чи її захист?
Побільше класів...розгалужена структура...і все це прогнати обфускатором, аби воно стало нечитабельним
  • 0

#9 Андре

    Постійний житель

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPip
  • 134 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Тернопіль

Відправлено 31.05.2008 – 10:16

Перегляд дописуСварус (30.05.2008 16:06) писав:

Побільше класів...розгалужена структура...і все це прогнати обфускатором, аби воно стало нечитабельним
доречі, яким обфускатором краще? є безкоштовні? я пробував Spices_Evaluation користуватись, але шота не вийшло  :angry1:
  • 0



Кількість користувачів, що читають цю тему: 1

0 користувачів, 1 гостей, 0 анонімних


Магазин кубиков Рубика Cubes.in.ua