Перейти до вмісту

Олія...


Повідомлень в темі: 71

Опитування: Найсмачніша олія (49 користувачів проголосувало)

Найсмачніша олія

  1. Оливкова (23 голосів [46.94%])

    Процент голосів: 46.94%

  2. Рисова (1 голосів [2.04%])

    Процент голосів: 2.04%

  3. Лляна (1 голосів [2.04%])

    Процент голосів: 2.04%

  4. Виноградна (1 голосів [2.04%])

    Процент голосів: 2.04%

  5. Соняшникова (20 голосів [40.82%])

    Процент голосів: 40.82%

  6. Бавовняна (0 голосів [0.00%])

    Процент голосів: 0.00%

  7. Інші... (назвати у коментах) (3 голосів [6.12%])

    Процент голосів: 6.12%

Голосувати Гості не можуть голосувати

#61 Подоляночка

    Частий гість

  • Користувачі
  • PipPipPip
  • 35 повідомлень
  • Стать:Жінка
  • Місто:Україна

Відправлено 26.11.2009 – 18:09

Люблю оливкову! До того ж вона дуже корисна! Але якщо про найсмачнішу- то лише соняшникова! Бо підходить до усіх страв!
  • 0

#62 strahner

    Постійний житель

  • Заблоковані
  • PipPipPipPipPip
  • 126 повідомлень

Відправлено 25.05.2011 – 14:47

Ну у нашій громаді то тільки оливкова і лляна. Я даю рецепт двох страв і кожна з них на іншій оливі ніж оливкова чи лляна ніц варта!!!
Жидівські цибуляники. 3/4 кіля муки, 2 яйця, 4 ложки оливи, велика цибуля втерта на терку, ложочка поташу і трохи соли; замісити тісто як на вареники, тачати невеликі на палець грубі пляцки, подзьобати вилками, дати на бляху посипану мукою і пекти аж будуть румяні; добрі свіжі до чаю.
(Від себе додам: моя покійна цьоця, добра господиня, дуже любила цибуляки, але спрактикувала робити їх трохи інакше: порізану цибулю (чим побільше) смажила на олії до прозорості, причому олії давала багато, щоб тісто було жирне, солі також не шкодувала, поташ гасила оцтом, тісто тачала тонше, аніж на палець, і додавала ще маку. І любила, щоб були добре припечені. Справді смачно, і не тільки свіжі до чаю, а й на другий день, якщо залишаться).
  • 1

#63 ThatSomeone

    Місцевий

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPip
  • 238 повідомлень
  • Стать:Чоловік

Відправлено 19.10.2011 – 06:05

Мені ось не треба ніяких витребеньок найкраща для мене - це звичайна соняшникова. Та я й і на ній лише готую на іншій і не пробував, хіба що на жирі іноді можу картоплю насмажити.
  • 0

#64 Zontag

    Частий гість

  • Користувачі
  • PipPipPip
  • 57 повідомлень

Відправлено 23.10.2011 – 15:51

чесно кажучи, крім соняшникової й оливкової, ніякої не куштувала. оливкову люблю більше, але використовую частіше соняшникову
  • 0

#65 Kwodon

    Ледар

  • Користувачі
  • PipPip
  • 29 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Поділ

Відправлено 20.11.2011 – 12:34

Рижієва олія найсмачніша:)
  • 0

#66 Wеbеr

    цинічний бандера

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 6047 повідомлень
  • Стать:Чоловік

Відправлено 15.06.2016 – 22:10

Легендарна тема - як лише народилася зазнала геноциду від тоді ще простого рядового модератора Касяндри.
Згадалася, бо придбав при оказії олію з лісових горіхів (виробництво Англія). У салаті з капусти та помідорів з кропом - це щось неймовірне! Я би тепер голосував саме за цю олію.
  • 1

#67 Wеbеr

    цинічний бандера

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 6047 повідомлень
  • Стать:Чоловік

Відправлено 06.01.2017 – 12:15

Виявляється є кукурудзяна олія у місткостях на 3 і 5 літрів.
Зображення
От дивина - ніколи не бачив в реалі.
  • 0

#68 Nacta

    Постійний житель

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPip
  • 127 повідомлень

Відправлено 24.04.2017 – 09:47

Люблю сонячну пахучу. Але ж корисна олія треба мати різновид, правда дорогенька вона
Але здоро'ячко більш дороге
Зараз весна, не проходьте поруч корисних травинок (кульбаба, тощо..
А ще обережно проходьте, прокинулись не тільки корисні, а ті що страші (кліщі
Мені наприклад в /Від нещасного запропонували оформити, не дорого, та надійно
  • 0

#69 Mirrra

    Абориген

  • Користувачі
  • PipPipPipPip
  • 116 повідомлень

Відправлено 25.05.2017 – 23:45

лляна - гірка, соняшникова запашна, оливкова корисна :)
  • 0

#70 Kirra

    Частий гість

  • Користувачі
  • PipPipPip
  • 51 повідомлень
  • Стать:Жінка

Відправлено 07.06.2017 – 14:25

я крім соняшникової й оливкової, ніякої не куштувала. Соняшникову для смаження, приготування страв використовую. А оливковою в салати додаю
  • 0

#71 Ocithar

    Чайник

  • Користувачі
  • Pip
  • 7 повідомлень

Відправлено 07.07.2017 – 11:02

Для святкових страв використовуєм оливкову олію Maestro de Oliva rozetka.com.ua/maestro_de_oliva_8436024291186/p9500621 а для щоденного використання просту рафіновану майолу, ще люблю не рафіновану з салатом з помідорів, смак дитинства :)
  • 0

#72 Mar-Rina

    Частий гість

  • Користувачі
  • PipPipPip
  • 31 повідомлень

Відправлено 01.09.2017 – 22:21

Рослинних масел так багато: оливкова, соняшникова, кунжутне, гірчичне .. Ми і про половину інформацією не володіємо. і все чимось корисні.
  • 0



Кількість користувачів, що читають цю тему: 1

0 користувачів, 1 гостей, 0 анонімних