Перейти до вмісту

Україна є країною з ринковою економікою!


Повідомлень в темі: 66

#41 Marcos

    ....

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3363 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Київ

Відправлено 21.04.2006 – 15:16

Перегляд дописуParsokon (21.04.2006 12:51) писав:

це дуже вразлива галузь економіки взагалі.

тобто вся допомога держави буде скасована, зупинена і т.д.

ОТ!!!!! От саме тому аграрному комплексу загрожує криза . Субсидії в аграрний комплекс величезні, в цьому році десь 10 млрд. гривень, а ВТО хоче їх обмежети. Рентабельність аграрних підпримєств с кожним роком зростає, але є версія що вона ще вижча, про те її навмисно занижають щоб отримати субсидію.
  • 0

#42 Stuff

    Песиміст

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2670 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Львів..

Відправлено 21.04.2006 – 15:29

Значить після вступу в СОТ капець нашому с.господарству?
  • 0

#43 Marcos

    ....

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3363 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Київ

Відправлено 21.04.2006 – 15:32

Перегляд дописуStuff (21.04.2006 16:29) писав:

Значить після вступу в СОТ капець нашому с.господарству?
то лише припущення та здогадки, цукор-сирець з тростини нам мабуть дійсно будуть завозити, а він дешевше ніж наш з буряка.
  • 0

#44 Lady Of The Flowers

    Генеральний писар

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 952 повідомлень

Відправлено 21.04.2006 – 18:42

Перегляд дописуMarcos (21.04.2006 16:32) писав:

то лише припущення та здогадки, цукор-сирець з тростини нам мабуть дійсно будуть завозити, а він дешевше ніж наш з буряка.
так... це точно.
я це вивчала.
якби в нас було новіше обладнання, то ще може якось би викрутились... а так....

і ще щодо цукру.
хто був в Європі, певне, помітив - в них цукор не солодкий :D
з їхніми новими технологіями його справді більше виходить... але такого противного :brovy:
словом.. це буде жах... і що вдієш?... :wub:
  • 0

#45 Marcos

    ....

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3363 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Київ

Відправлено 22.04.2006 – 10:14

В України ще проблеми були під час підписання договору з Австралією в рамках СОТ через цуко-сирець. Австралія хотіла велику квоту на імпорт, до України , а ми хотіли маленьку :wub:. Мабуть вже щось вирішили .
  • 0

#46 Lady Of The Flowers

    Генеральний писар

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 952 повідомлень

Відправлено 22.04.2006 – 10:18

Перегляд дописуMarcos (22.04.2006 11:14) писав:

В України ще проблеми були в рамках підписання договору з Австралією в рамках СОТ через цуко-сирець. Австралія хотіла велику квоту на імпорт, до України , а ми хотіли маленьку :brovy:. Мабуть вже щось вирішили .
та ці придурки хочуть нас в своїй тростині втопити!!! :wub:
я була б категорично проти збільшення квоти..
однозначно.. :D
  • 0

#47 Marcos

    ....

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3363 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Київ

Відправлено 22.04.2006 – 10:38

Так всі були проти, але ж підписати треба....бо так не вступимо в СОТ :wub:
  • 0

#48 ukrainer

    Бандерівець

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 673 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Вінниця

Відправлено 03.05.2006 – 13:14

я думаю, оскільки діють рикові правила, то перемагатиме не лише мала ціна і велика кількість, а й якість продукції с/г та харчової галузей, а у нас вона досить висока
  • 0

#49 Marcos

    ....

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3363 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Київ

Відправлено 03.05.2006 – 13:55

ну про с/г продукція я так би не сказав, не дуже вона в нас, якщо ще й брати до уваги як ту пшеницю збирають і де її зберігають.
  • 0

#50 Lady Of The Flowers

    Генеральний писар

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 952 повідомлень

Відправлено 03.05.2006 – 14:03

Перегляд дописуMarcos (3.05.2006 14:55) писав:

ну про с/г продукція я так би не сказав, не дуже вона в нас, якщо ще й брати до уваги як ту пшеницю збирають і де її зберігають.
точно...
мій знайомий працював у супермаркеті певний час - у відділі де мясо рубали. подивився він то...
і після того ніколи не купує в магазинах мясо....

думаю , з усім так...
  • 0

#51 Marcos

    ....

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3363 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Київ

Відправлено 03.05.2006 – 14:11

Конкуренція то звичайно справа добра....але ж є ще дуже гарний прийом виходу на ринок. Іноземний інвестор купує якесь харчове підприємсто і закриває його, а продукції починає ввозити із-за кородону. Таким шляхом були закриті декілька м"ясокомбінатів та птагофабрик в Угорищині німецькими компаніями.
  • 0

#52 Stuff

    Песиміст

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2670 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Львів..

Відправлено 03.05.2006 – 14:12

Перегляд дописуParsokon (3.05.2006 13:03) писав:

мій знайомий працював у супермаркеті певний час - у відділі де мясо рубали. подивився він то...
і після того ніколи не купує в магазинах мясо....
А що з тим м"ясом таке???
  • 0

#53 ukrainer

    Бандерівець

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 673 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Вінниця

Відправлено 03.05.2006 – 14:37

по-перше: наша харчова продукція (сировина), у переважній своїй більшості, не містить шкідливих речовин - пшениця, м'ясо, молоко... проте під час переробки її вже "псують" домішками (але ще не так, як у "розвинутих" країнах)... а от у супер-маркетах, чи пакувальних цехах - вже інша стправа... тобто проблема не в с/г продукції, бо вона якісна - вирощують, збирають, і зберігають її нормально...

прийом із купівлею підприємства можливий, проте не так вигідний, як на прикладі угорщини - у нас робоча сила дешевша значно... і енергоносії також...
  • 0

#54 Пантерка Патріотка

    Президентське звірятко

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 400 повідомлень
  • Стать:Жінка
  • Місто:Дніпропетровськ

Відправлено 04.05.2006 – 08:49

Перегляд дописуParsokon (21.04.2006 18:42) писав:

хто був в Європі, певне, помітив - в них цукор не солодкий :blink:
з їхніми новими технологіями його справді більше виходить... але такого противного :D
словом.. це буде жах... і що вдієш?... <_<

Перегляд дописуParsokon (3.05.2006 14:03) писав:

точно...
мій знайомий працював у супермаркеті певний час - у відділі де мясо рубали. подивився він то...
і після того ніколи не купує в магазинах мясо....
думаю , з усім так...

Дуже добра перспектива! дохлятина та несолодкий цукор! :D Я таке їсти не хочу!
  • 0

#55 Olexandr

    противсіх

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1510 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:місто Київ

Відправлено 04.05.2006 – 08:55

щодо цукру, то наскільки я знаю, чим якісніший цукор (біліший), тим менше він підсолоджує. Тому жовтий цукор (менш якісний) солодший за якісний. Хоча є ще коричневий.
  • 0

#56 Пантерка Патріотка

    Президентське звірятко

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 400 повідомлень
  • Стать:Жінка
  • Місто:Дніпропетровськ

Відправлено 04.05.2006 – 09:06

Перегляд дописуOlexandr (4.05.2006 08:55) писав:

щодо цукру, то наскільки я знаю, чим якісніший цукор (біліший), тим менше він підсолоджує. Тому жовтий цукор (менш якісний) солодший за якісний. Хоча є ще коричневий.
Коричневий прикольний! <_<
  • 0

#57 ukrainer

    Бандерівець

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 673 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Вінниця

Відправлено 04.05.2006 – 10:51

Перегляд дописуПомаранчева Пантерка (4.05.2006 10:06) писав:

Коричневий прикольний! <_<
чим? Кольором? :blink:
  • 0

#58 Lady Of The Flowers

    Генеральний писар

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 952 повідомлень

Відправлено 04.05.2006 – 10:58

Перегляд дописуukrainer (4.05.2006 11:51) писав:

чим? Кольором? :blink:
він смачний!
ти що ніколи цукор не спалював на ложці?? <_<
  • 0

#59 Olexandr

    противсіх

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1510 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:місто Київ

Відправлено 04.05.2006 – 11:05

Перегляд дописуParsokon (4.05.2006 11:58) писав:

Перегляд дописуukrainer (4.05.2006 11:51) писав:

Перегляд дописуПомаранчева Пантерка (4.05.2006 10:06) писав:

Коричневий прикольний! <_<
чим? Кольором? :D
він смачний!
ти що ніколи цукор не спалював на ложці?? :blink:
Для чого його палити? Коричневий цукор таким спеціяльно роблять, здається із тростини. А палений цукор, то вже щось інше :D
  • 0

#60 ukrainer

    Бандерівець

  • Користувачі
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 673 повідомлень
  • Стать:Чоловік
  • Місто:Вінниця

Відправлено 04.05.2006 – 11:15

Перегляд дописуParsokon (4.05.2006 11:58) писав:

він смачний!
ти що ніколи цукор не спалював на ложці?? <_<
не займався такими речами :D

Перегляд дописуOlexandr (4.05.2006 12:05) писав:

чим? Кольором? :D

він смачний!
ти що ніколи цукор не спалював на ложці?? :blink:

Для чого його палити? Коричневий цукор таким спеціяльно роблять, здається із тростини. А палений цукор, то вже щось інше :D
Тростиновий цукор не спеціально коричневим роблять, а він такий виходить :)

а самий солодший - буряковий цукор, він же самий білий :)
  • 0



Кількість користувачів, що читають цю тему: 1

0 користувачів, 1 гостей, 0 анонімних